OVER K9-CARDI

K9-cardi is een afkorting van mijn naam Camila Ardiwidjaja  en K9 staat voor Canine, het Latijnse woord voor hond, dat mijn liefde voor honden aangeeft. 

Voor mij  heeft elk dier zijn eigen karakter en persoonlijkheid. In een natuurlijke omgeving zie je dit ook naar boven als ze spelen, ravotten of rustig aan het wandelen zijn. Dit zijn de momenten die ik met veel passie en geduld vast leg. Zo heeft u een mooie herinnering en kunt u ook terug kijken naar een herkenbaar moment. 

Naast de hondenfotografie,fotografeer ik ook evenementen. Voornamelijk diensthonden gericht, maar ook dogsurvivals en festivals. 

Neem rustig de tijd om de website te bekijken en hopelijk spreken we dan binnekort af om samen mooie beelde vast te leggen. 

Camila Ardiwidjaja

België © 2016 by Camila Ardiwidjaja

camila@k9-cardi.be

  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon

Foto’s op deze website mogen niet worden gebruikt voor commerciële doeleinden zonder schriftelijke toestemming van Camila Ardiwidjaja. Mochten er foto’s opstaan welke U verwijdert wilt hebben is dit mogelijk, geef dit door via mail. Niet commercieel gebruik is toegestaan mits onveranderd en met een volledige bronvermelding. Voor ieder ander gebruik is schriftelijke toestemming vooraf vereist.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now